Όλοι οι πάροχοι ενέργειας & τηλεφωνίας σε ένα κατάστημα!

H εταιρεία

Η RFC GROUP σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα βασικών υπηρεσιών στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ως αξιόπιστος συνεργάτης, προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών που καλύπτουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες, όπως κινητή τηλεφωνία, σταθερή τηλεφωνία, ηλεκτρικό ρεύμα, συνδρομητική τηλεόραση, υπηρεσίες δανείων και πληρωμή λογαριασμών δημόσιων υπηρεσιών.

Γίνε μέλος και απέκτησε μοναδικά προνόμια!

Κερδίστε Μετρητά - Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Ειδικές Εκπτώσεις σε δίκτυο καταστημάτων

Δωρεάν Κάρτα Υγείας σε ιατρούς και εργαστήρια

Στην RFC GROUP θα βρείς...

πακετα ενέργειας

Παροχή Ρεύματος

Προσφέρουμε μια σειρά από προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. 

Αξιόπιστη υπηρεσία

Η ομάδα ειδικών μας διασφαλίζει ότι θα λαμβάνετε αδιάλειπτες υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς διακοπές.

Προσιτά προγράμματα

Τα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας, ώστε να μπορείτε να εξοικονομείτε περισσότερα χρήματα από τους λογαριασμούς ενέργειας.

Εύκολη εναλλαγή

Σας διευκολύνουμε να αλλάξετε στα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας που προσφέρουμε, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή έξοδα.

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία.

πακετα κινητησ

Κινητή τηλεφωνία

Προσφέρουμε μια σειρά από τηλεφωνικά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Είτε είστε οικιακός είτε εμπορικός πελάτης, διαθέτουμε το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς. Οι υπηρεσίες τηλεφωνίας μας υποστηρίζονται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που είναι αφοσιωμένοι στο να σας παρέχουν αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις συνδεσιμότητας. Με τα προσιτά προγράμματά μας, μπορείτε να απολαμβάνετε κρυστάλλινες φωνητικές κλήσεις και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Αξιόπιστη υπηρεσία

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας διασφαλίζει ότι θα λαμβάνετε αδιάλειπτες τηλεφωνικές υπηρεσίες χωρίς καμία διακοπή λειτουργίας.

Αξιόπιστη υπηρεσία

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας διασφαλίζει ότι θα λαμβάνετε αδιάλειπτες τηλεφωνικές υπηρεσίες χωρίς καμία διακοπή λειτουργίας.

πακετα σταθερησ

Σταθερή τηλεφωνία

Προσφέρουμε μια σειρά από προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Αξιόπιστη υπηρεσία

Η ομάδα ειδικών μας διασφαλίζει ότι θα λαμβάνετε αδιάλειπτες υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας χωρίς διακοπές.

Ευρεία κάλυψη

Τα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας μας έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το μικρότερο δυνατό κόστος!

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό.

πακετα τηλεορασησ

Συνδρομητική τηλεόραση

Στην RFC Group προσφέρουμε μια σειρά από προγράμματα συνδρομητικής τηλεόρασης που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Είτε είστε λάτρης των ταινιών είτε οπαδός των σπορ, έχουμε το τέλειο πρόγραμμα για εσάς.

Προσιτά προγράμματα

Τα προγράμματα συνδρομητικής τηλεόρασης που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την καλύτερη ψυχαγωγία με το μικρότερο δυνατό κόστος!

Ευρεία γκάμα καναλιών

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα καναλιών, όπως αθλητικά, ταινίες, ειδήσεις και πολλά άλλα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτά που αγαπάτε.

Ποιότητα HD

Οι υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασής μας είναι διαθέσιμες σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες με εκπληκτική ευκρίνεια.

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία.

πακετα ενεργειασ

Φυσικό Αέριο

Ακολουθούν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά και οφέλη της χρήσης των υπηρεσιών φυσικού αερίου που προσφέρουμε:

Καθαρή και αποδοτική
ενέργεια

Το φυσικό αέριο είναι ένα από τα καθαρότερα και αποδοτικότερα ορυκτά καύσιμα που διατίθενται, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα και το ενεργειακό σας κόστος.

Αξιόπιστη και αδιάλειπτη υπηρεσία

Οι υπηρεσίες μας φυσικού αερίου είναι διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο, διασφαλίζοντας ότι έχετε πάντα πρόσβαση σε αξιόπιστη και αδιάλειπτη παροχή ενέργειας.

Εύκολη και βολική εγκατάσταση

Η ομάδα ειδικών μας θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε συσκευές και εξοπλισμό φυσικού αερίου, διασφαλίζοντας ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την υπηρεσία φυσικού αερίου.

Προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές

Προσφέρουμε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές για τις υπηρεσίες φυσικού αερίου, καθιστώντας εύκολη και αποδοτική τη μετάβαση στο φυσικό αέριο.

πακετα δανειοδοτησησ

Πακέτα Δανειοδότησης

Στην RFC Group σας προσφέρουμε μια σειρά από δανειακές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Προσιτά δάνεια

Οι δανειακές μας υπηρεσίες είναι σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας, ώστε να μπορείτε να λάβετε την οικονομική στήριξη που χρειάζεστε με το μικρότερο δυνατό κόστος!

Γρήγορη έγκριση

Η διαδικασία αίτησης δανείου μας είναι γρήγορη και βολική, με εγκρίσεις σε μόλις 24 ώρες.

Ευέλικτη αποπληρωμή

Προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές αποπληρωμής που ταιριάζουν στην οικονομική σας κατάσταση και τις ανάγκες σας.

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία.