Εταιρεία

Απολαύστε την ευκολία και την τεχνογνωσία του τοπικού μας καταστήματος στο Ηράκλειο της Κρήτης!

Η Εταιρεία

Η RFC GROUP σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα βασικών υπηρεσιών στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ως αξιόπιστος συνεργάτης, προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών που καλύπτουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες, όπως κινητή τηλεφωνία, σταθερή τηλεφωνία, ηλεκτρικό ρεύμα, συνδρομητική τηλεόραση, υπηρεσίες δανείων και πληρωμή λογαριασμών δημόσιων υπηρεσιών.

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, είμαστε υπερήφανοι για την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και αξιόπιστων λύσεων για όλες τις ανάγκες σας σε υπηρεσίες. Η ομάδα των ειδικών μας είναι αφοσιωμένη στο να κάνει την εμπειρία σας μαζί μας όσο το δυνατόν πιο βολική και χωρίς προβλήματα.

Η εταιρεια

Οραμα & Αποστολή

Στην RFC Group, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας αξιόπιστες και βολικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προσωπικές και επαγγελματικές τους ανάγκες. Αποστολή μας είναι να είμαστε ο προορισμός για βασικές υπηρεσίες στο Ηράκλειο της Κρήτης και να παρέχουμε καθημερινά εξαιρετική εξυπηρέτηση και αξία στους πελάτες μας. Πιστεύουμε στην ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και τη διαφάνεια σε όλες τις συναλλαγές μας και προσπαθούμε να οικοδομήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και τον αμοιβαίο σεβασμό. Η ομάδα των ειδικών μας είναι παθιασμένη με την παροχή αξιόπιστων και αποτελεσματικών λύσεων που έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή των πελατών μας και είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση και την καινοτομία σε ό,τι κάνουμε.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Ευρύ φάσμα υπηρεσιών: Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα βασικών υπηρεσιών, όλες κάτω από μία στέγη, διευκολύνοντάς σας να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεστε σε ένα μέρος. Τεχνογνωσία και εμπειρία: Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τις γνώσεις για να σας παρέχουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για όλες τις ανάγκες σας σε υπηρεσίες. Βολικό και χωρίς προβλήματα: Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί για να είναι βολικές και χωρίς προβλήματα, ώστε να μπορείτε να λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεστε χωρίς άγχος ή ταλαιπωρία. Εξαιρετική υποστήριξη πελατών: Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία μπορεί να έχετε, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία μαζί μας.

Υπηρεσίες που προσφέρουμε

Ηλεκτρική Ενέργεια

Πρόσβαση σε προσιτές και αξιόπιστες υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, με μια σειρά από προγράμματα και επιλογές για να επιλέξετε.

Κινητή Τηλεφωνία

Επιλέξτε από μια ποικιλία προγραμμάτων και συσκευών κινητής τηλεφωνίας για να καλύψετε τις ανάγκες επικοινωνίας σας, όλα σε προσιτές τιμές.

Σταθερή Τηλεφωνία

Αποκτήστε αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, με ευέλικτα προγράμματα και επιλογές.

Συνδρομητική τηλεόραση

Απολαύστε την τελευταία λέξη της ψυχαγωγίας με τις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης, προσφέροντας μια ποικιλία καναλιών και πακέτων που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Υπηρεσίες δανείων

Αποκτήστε την οικονομική υποστήριξη που χρειάζεστε με τις εύκολες και προσιτές υπηρεσίες δανείων μας, σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Πληρώστε τους λογαριασμούς των δημόσιων υπηρεσιών σας εύκολα και με ασφάλεια στο κατάστημά μας, με μια σειρά διαθέσιμων επιλογών πληρωμής.